Celina Ree - Kortslutning

专辑:
Kortslutning
歌手:
Celina Ree
语言:
其他语种
发行时间:
2008-10-06
风格:
流行 , 另类流行 , 摇滚
授权单位
Om music
评分:

1 2 3 4 5

0人评分, 平均0

收藏:
收藏这张专辑
播放整张专辑 加入列表

标签:

专辑文案:(声明:文案均由授权方提供,并不表示一听赞同其立场或观点)

About Celina Ree
Celina Ree er navnet. Jeg er en 18-årig pige, og mit hjerte hører til i rockmusikkens verden. Jeg har altid brugt store mængder tid i øveren, og har trykket den af på forskellige instrumenter igennem tiden. Jeg synes ærlig talt, at der mangler nogle piger indenfor dansk rock, der kan få sat gang i musiklivet. Derfor har jeg bestemt tænkt mig at gøre noget ved det.
-------------------------------------------------------------------------------------
Hvis du googler navnet ”Celina Ree” dukker der intet mindre en 2.310.000 resultater op. Muligvis fører alle links ikke direkte videre til den kulørte sangerinde fra Tølløse, men resultatet giver alligevel et godt billede af den hastigt voksende opmærksomhed, som Celina Ree har oplevet specielt det sidste års tid.

Blandt de mange søgninger finder man blandt andet Celina Ree’s egen MySpace side, der dagligt har flere besøgende end sites for etablerede navne som Nephew og L.O.C. Hertil kommer adskillige uofficielle fansites og klubber på netværk-sider som Arto, Facebook og Skum samt fanskabte videofilm med et højt antal views og kommentarer på Youtube.

Hvorfor er det interessant?

Jo, det er interessant fordi opmærksomheden og fan-dyrkelsen opstod allerede inden Celina Ree havde en sang på radio og en video på TV. En yderst massiv fanskare har dyrket sangerindens demosange og videoblogs via MySpace i det sidste års tid, og interessen er hurtigt voksende – ja, nærmest eksploderet – nu hvor titelnummeret og singlen, ”Kortslutning” også har fået fat udenfor cyberspace.

Singlen ”Kortslutning” er således både i rotation på P3 og på en stor andel af landets førende kommercielle radiostationer.

Musikvideoen til nummeret har også fået godt fat og er i denne uge den mest viste video på MTV, der roterer Celina Ree i deres Fresh rotation. Det samme var tilfældet på DR1 Boogie TV i sidste uge, hvor ”Kortslutning” var Ugens A’er, der er musikprogrammets svar på en P3’s Uundgåelig.

Debutalbummet ”Kortslutning” udkommer mandag den 6. oktober og er ikke bare et tiltrængt frisk pust på musikscenen, snarere en storm af orkanstyrke, når Celina Ree forsøger at kortslutte vanetænkningen inden for dansk rock.

Danmark har endelig fået sig en ny rock-tøs!

Copenhagen Records, September 2008

专辑《Kortslutning》的歌曲列表

序号 歌曲

播放 收藏 歌词 下载

01 Adrenalin

播放 收藏 歌词 下载

02 Kortslutning

播放 收藏 歌词 下载

03 12. Time

播放 收藏 歌词 下载

04 Se Dig Selv I Mig

播放 收藏 歌词 下载

05 Moerkeraed

播放 收藏 歌词 下载

06 Savner Dig Sindssygt

播放 收藏 歌词 下载

07 Naar Du Roer Ved Mig

播放 收藏 歌词 下载

08 I Sort

播放 收藏 歌词 下载

09 Taend Et Lys

播放 收藏 歌词 下载

10 Sig Nu Hvad Du Vil Sige

播放 收藏 歌词 下载

11 Evighed

播放 收藏 歌词 下载

Celina Ree的精选专辑

全部0张专辑